Швидкий пошук об"єкта за ID або номером телефона

Введіть ID або телефон

Перевірити телефон посередника

Введіть телефон:

Полезное

Подивитися усі »
> > Чи подорожчають квартири на вторинному ринку нерухомості?

Новини

квартиры

Чи подорожчають квартири на вторинному ринку нерухомості?

21.12.2021 11:10

Як у 2022 році локдаун вплине на ціни? Чи будуть рости ціни на квартири?

За словами експертів, подорожчання може торкнутися найбільш популярної нерухомості. Серед неї помітно лідирують квартири площею 35-50 квадратних метрів.

На початку 2022 року (в перші три місяці) на ринку буде спостерігатися цінова стабільність. Однак у найбільших містах України, зокрема в Харкові, ціни на житло можуть зрости до 5%. Все буде залежати від купівельного попиту.

Найбільший процент зростання вартості нерухомості припаде на житло площею 35-50 квадратних метрів.

Слід зазначити, що станом на початок грудня на вторинному ринку найбільший попит в великих містах України на 65% сконцентрований у сегменті малогабаритного житла. Переважно це квартири радянської забудови. У першому півріччі 2022 року в цьому сегменті можливе незначне зростання вартості.

Так деякі спеціалісти говорять, що з урахуванням епідеміологічної ситуації в країні в перші три місяці 2022 року на ринку буде спостерігатися цінова стабільність. Лише в деяких найбільших містах може виникнути коливання вартості не більше ніж на 1%.

Всі наступні будь-які зміни у вартості квартир на вторинному ринку можуть бути пов’язані зі зростанням попиту. Якщо кількість потенційних покупців збільшиться щонайменше на 10%, то ціни на вторинну нерухомість можуть зрости в межах 5%.

Нерухомість Харкова