Швидкий пошук об"єкта за ID або номером телефона

Введіть ID або телефон

Перевірити телефон посередника

Введіть телефон:

Полезное

Подивитися усі »
> > Нерухомість в Україні буде створюватися за новими стандартами

Новини

нерухомість

Нерухомість в Україні буде створюватися за новими стандартами

15.07.2021 4:17

Нерухомість в Україні виходить на новий рівень

В 2021 році в державному бюджеті закладено 54 млн. гривень на розробку будівельних норм та стандартів. На сьогоднішній день вже затверджено 134 національні стандарти, які уряд планує створити. Таким чином нерухомість в Україні буде більш досконалою.

За словами представників уряду повідомляється, що це документи, які забезпечать впровадження BIM-технологій в будівництво – використання цифрових технологій.  

Так стало відомо, що один із стандартів буде включати в себе шаблони даних для будівельних об’єктів, концепції і принципи такого моделювання. А також в планах є створення нормативів з проектних документів з використанням BIM-технологій.

Чимала кількість новостворених стандартів має врегулювати використання будівельних матеріалів в різних видах будівництва. Наприклад, це можуть бути вимоги до цементу, вапна, різних розчинів та інше.

Створення нових стандартів будівництва може дозволити забезпечити високу якість будівельних робіт в Україні. Це дасть змогу посилити конкурентоспроможність при продажу будівельної продукції на зовнішньому ринку збуту.

Розробка нових стандартів в будівництві – це один із головних кроків до впровадження європейських нормативів та можливість вивести нерухомість на новий рівень.

Окрім того, дане чітке регулювання будівництва дозволить створювати надійні та безпечні для людей та навколишнього середовища об’єкти нерухомості.

Нерухомість Харкова