Швидкий пошук об"єкта за ID або номером телефона

Введіть ID або телефон

Перевірити телефон посередника

Введіть телефон:

Полезное

Подивитися усі »
> > Нерухомість та сучасний покупець

Новини

нерухомість

Нерухомість та сучасний покупець

19.08.2021 4:27

Сьогоднішній середній вік людей, які купують первинну нерухомість став меншим

На сьогоднішній день багато хто з забудовників відмічають, що середній вік покупців квартир зменшився. Якщо раніше купити первинну нерухомість хотіли люди віком 30+, то сьогодні ця цифра скоротилася до 25+. До того ж, хоча покупці і стали молодші, але їх вимоги до квартир та будівельних проектів в цілому збільшились.    

Сучасні покупці первинної нерухомості – це молоді люди, частіше креативних професій. Вони багато подорожують та бачать, як відбувається будівництво та як живуть за кордоном. Цілком природно, що їм хочеться бачити подібні проекти і в нашій країні. І зараз мова йдеться не тільки про гарну архітектуру та привабливі вестибюлі. Ми говоримо про можливість цікаво провести час на території комплексу, мати можливість працювати, вчитися та спілкуватися з іншими людьми.

Також особливу увагу сучасний молодий покупець приділяє якості обслуговування у відділах продаж. Людям важливо, як їх консультують, наскільки якісну та в якому обсязі надають інформацію про житловий комплекс. Без уваги не залишаються і дозвільні та проектні документи, якість будівельних та оздоблювальних матеріалів.

Жоден сучасний молодий покупець не погодиться купувати просто квадратні метри. Їм потрібен комфорт, спільнота однодумців тощо.

Спеціалісти зійшлися на думці, що саме завдяки такій вимогливості покупців, компанії забудовники почали дуже зважено підходити до вибору земельних ділянок під комплексну забудову.

Співробітники будівельних компаній почали досліджувати навколишню інфраструктуру, транспортно-пішохідну розв’язку, вивчати соціально-демографічну ситуацію. Після отримання результатів дослідження вся інформація аналізується та робляться висновки. Згідно з результатів формується портрет потенційного покупця і формат майбутнього житлового комплексу.

Слід зазначити, експерти з’ясували, що майбутнє за комплексними і багатофункціональними забудовами. Сьогодні для України точкова забудова відходить на задній план.

Нерухомість Харкова